Waar staan we voor?

FlexIntens staat voor het zorgvuldig bemiddelen van (flexibel) personeel binnen organisaites met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. 

In alles wat wij doen, streven wij ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan zowel onze professionals als opdrachtgevers. We zetten ons in om organisaties met een maatschappelijk relevant karakter te laten excelleren en bieden professionals daarbinnen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. 

Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele en toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen. 

Als intermediair willen we graag een bijdrage leveren aan maatschappelijk relevante projecten en activiteiten. Door optimaal gebruik te maken van alle beschikbare middelen, aangevuld met professionaliteit en expertise van onze Recruitment Consultants willen we toonaangevend zijn in het leveren van (flexibele) personele oplossingen. Voorop staat dat deze oplossingen een positieve bijdrage moeten leveren aan het succes van zowels professionals als opdrachtgevers. Dit alles met oprechte en persoonlijke aandacht voor de betrokken partijen.