Terug naar overzicht
 • Provincie

  Utrecht

 • Branche

  Lokale overheid

 • Functie

  Overig

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Gewenst aantal uren

  32 - 40 uur 24 - 32 uur

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Stadhuisplein 1, Amersfoort

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

We zoeken een raadsadviseur die optreedt als secretaris bij rondes. Dat zijn de voorbereidende vergaderingen van de gemeenteraad, voorafgaand aan besluitvorming in de raadsvergadering.
De secretarisrol houdt in dat je rondes voorbereidt, op de avond zelf begeleidt en naderhand netjes afrondt. Voorbereiden houdt in dat je zorgt dat alle benodigde stukken er zijn en dat ze op notubiz komen te staan. Hiervoor heb je contact met ambtenaren. Ook moet je mededelingen voor de voorzitter maken waarin duidelijk wordt of er een presentatie is, wie die houdt, of er gasten of insprekers zijn, of dat er andere bijzonderheden zijn. Tijdens de vergadering noteer je in grote lijnen waar de vergadering over gaat en je noteert toezeggingen. Tevens ondersteun je de voorzitter bij de orde van de vergaderingen. Na de vergadering zorg je voor het afmaken van de besluitenlijst en publicatie ervan.
Soms wordt een ronde geagendeerd door een raadslid. Dan bespreek je met het raadslid doel en insteek van de ronde en of er mensen of partijen uitgenodigd moeten worden. Indien nodig beleg je een voorbereidend gesprek met het raadslid/leden en ambtenaren.
 

Functie eisen

Eisen

1. De kandidaat heeft minimaal een HBO opleiding succesvol afgerond.
2. De kandidaat heeft aantoonbare minimaal ervaring (minimaal een paar maanden tot een jaar) met werken op een griffie bij tenminste een middelgrote gemeente. Arceer het antwoord met de kleur groen.


 

Inschrijven tot

Reageren tot 11 augustus 12.00 uur

Gewenst aantal uren

32 uur per week

Arbeidsvoorwaarden

in overleg - Reageren tot 11 augustus 12.00 uur

Ref. URL

https://www.gemeenteamersfoorthuurtin.nl/Tender/ViewTender/860

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures