Terug naar overzicht
 • Provincie

  Zuid Holland

 • Branche

  Overig

 • Functie

  Recruiter

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Gewenst aantal uren

  32 - 40 uur

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Lange Kleiweg 30, Rijswijk

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Omschrijving project/werkzaamheden

Het CBR is voor het hoofdkantoor in Rijswijk per september (eerder/later in overleg mogelijk) op zoek naar een Jr. Recruiter voor 4 a 5 dagen per week.

Bedrijfsinformatie

De opdracht van het CBR is het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en het bevorderen van de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek. Wij willen een professionele publieke dienstverlener zijn die burgers de best mogelijke klantervaring levert. Onze prioriteiten zijn: klantgerichtheid, samenwerken en persoonlijke bijdrage. Werken bij het CBR betekent samenwerken. Dat gebeurt in een prettige en collegiale werksfeer. De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Wij voelen allemaal de maatschappelijke relevantie van ons product. Professionaliteit is cruciaal in onze dienstverlening en daar staan wij met zijn allen voor.
De afdeling HRM ondersteunt medewerkers en managers onder andere bij de uitvoering van het HR beleid. Het team Recruitment maakt een belangrijk onderdeel uit van deze dienstverlening.

Opdrachtomschrijving

 Sta jij als Jr. recruiter aan de poort van het CBR. Aan jou de schone taak om de “pareltjes” te werven voor onze vacante functies en nieuw bloed aan te trekken ter verrijking van onze organisatie. Het CBR heeft op jaarbasis zo’n 140 zeer uiteenlopende vacatures: we zoeken professionals op ICT, juridisch, financieel, medisch, administratief en management vlak. Voor het overgrote deel van de vacatures zijn wij aangewezen op de externe arbeidsmarkt. Jij weet de juiste kandidaten te vinden en enthousiast te maken voor een functie in onze organisatie. Expertise op het gebied van de arbeidsmarkt en digitale recruitmenttechnieken zijn daarbij onontbeerlijk. Samen met de hiring managers verken je de mogelijkheden en bepaal je welke acties je gaat inzetten om de beste match te kunnen maken. Je hebt de regie over het hele werving & selectieproces: je stelt advertentieteksten op, bepaalt de inzet van wervingskanalen, coördineert de sollicitantenstroom, beoordeelt de cv’s en voert de eerste selectiegesprekken. Hierin draag je zorg voor alle communicatie naar belanghebbenden, signaleer je knelpunten en neem je initiatieven ter optimalisatie van de processen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een deel van de ondersteunende, administratieve taken.

Functie eisen

Eisen

1. Een afgeronde hbo-opleiding
2. Je hebt enige ervaring opgedaan als corporate recruiter en hebt kennis en inzicht in de arbeidsmarkt.
3. Je beschikt over kennis van de nieuwste wervingstechnieken en bent een pro-actieve searcher via social media.
4. Je bent pragmatisch en zeer klantgericht ingesteld. Als persoon ben jij overtuigend, daadkrachtig, flexibel en samenwerkingsgericht.
5. Je bezit flair, een grote mate van zelfstandigheid en kunt fungeren als gelijkwaardig gesprekspartner op verschillende niveaus.
6. Je beschikt over een B rijbewijs.
7. Vanzelfsprekend kun je prima uit de voeten met recruitmentsystemen. 

Wensen

1. Ervaring met Connexys is een pré. 
2.Tot slot beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Inschrijven tot

Reageren tot 12 augustus 12.00 uur

Gewenst aantal uren

37,50 uur per week

Arbeidsvoorwaarden

in overleg - Reageren tot 12 augustus 12.00 uur

Ref. URL

https://onestopsourcing.esdnext.com/5152-junior-recruiter

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures