Terug naar overzicht
 • Provincie

  Groningen

 • Branche

  Lokale overheid

 • Functie

  Consulent

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Gewenst aantal uren

  0 - 24 uur

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Martinikerkhof 12, Groningen

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Organisatie
Wij zetten ons in voor een prettige werk- en leefomgeving voor alle Groningers! De provincie doet het werk waarvoor het Rijk te groot is en de gemeenten te klein. Maar dit doen wij niet alleen. We werken samen met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties hard aan alle uitdagingen waar we in Groningen voor staan. Zo verzilveren we kansen op het gebied van leefbaarheid, economie, vergroening, digitalisering en ecologie.

Al ruim 400 jaar zetten we ons in voor Groningen. Door te zorgen voor onze natuur, landschap en woningbouw. Maar ook door wegen aan te leggen en te onderhouden. We ondersteunen culturele activiteiten en organisaties zodat het culturele aanbod in Groningen levendig blijft. Er zijn subsidies voor het bedrijfsleven en ondernemers, om ze te helpen innoveren en verduurzamen.

Werken bij ons
Met onze vakkennis, betrokkenheid en liefde voor het gebied zorgen we er voor dat Groningen een plek is waar inwoners en gasten graag zijn. Wij werken allemaal met passie voor de samenleving. Dat vind je ook terug in de werksfeer. We werken veel samen om doelen te bereiken. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Samen met collega's werk je aan uiteenlopende opdrachten, in een complexe maar vooral uitdagende omgeving. Geen dag bij de provincie is hetzelfde!

Opdracht
Vanuit het agroprogramma worden consulenten ingezet om agrarische ondernemers te begeleiden, te ontzorgen en te faciliteren in overzicht, afstemming en coördinatie bij het vormgeven van de integrale oplossing. De functie van consulent is daarmee veelzijdig: een consulent krijgt de rol van vertrouwenspersoon naast de agrariër om de problematiek in kaart te brengen, mee te denken over de integrale oplossing en de agrarisch ondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen bij procedurele kwesties. Daarnaast helpt de consulent bij het organiseren van de juiste kennis en expertise en is hij/zij een spin in het web, die de weg weet naar de betrokken instanties en bijbehorende subsidieregelingen en oplossingen voor verduurzaamheid. Het agroprogramma is in opbouw en dit betekent dat de wijze waarop het programma met inzet van consulenten uitgevoerd wordt, voortdurend in ontwikkeling is.

Functie eisen

Eisen:

 1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
 2. Aantoonbare werkervaring als projectleider binnen de agrarische sector;
 3. Aantoonbare werkervaring met het opzetten van verduurzaamheidsprogramma’s binnen de agrarische sector.

Wensen:

 1. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider binnen de agrarische sector;
 2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van duurzaamheidsprogramma’s binnen de agrarische sector;
 3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen van bedrijfsplannen en subsidieregelingen binnen de agrarische sector.

Competenties

 • Oplossingsgericht;
 • Analytisch;
 • Coördinerend;
 • Initiatiefrijk;
 • Klantgericht.

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 10-08-2022 tot 12:00 uur.

Gewenst aantal uren

24 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

In overleg,

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 10-08-2022 tot 12:00 uur.

Ref. URL

https://app.flextender.nl/jobs/detail/9443

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures