Terug naar overzicht
 • Provincie

  Zuid Holland

 • Branche

  Lokale overheid

 • Functie

  Adviseur Vergunningverlener

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Gewenst aantal uren

  24 - 32 uur

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Engelandlaan 502, Zoetermeer

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst. We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de missie waar wij voor gaan!

Afdeling Stadsbeheer

De missie van onze afdeling zegt genoeg: ‘Samen aan de kwaliteit van de stad werken'. Van (her)inrichting tot dagelijks beheer en service onderhoud: Stadsbeheer zorgt voor de kwaliteit van de leefomgeving. Als je op deze afdeling werkt, werk je voor alle mensen die in Zoetermeer wonen, werken of de stad bezoeken. En dat is waardevol!

Opdracht

Advisering

Als adviseur met aandachtsgebied ondergrond, specifiek kabels en leidingen en connectiviteit, ben jij de schakel als het gaat om de ontwikkelingen in en rondom de ondergrond. Jij bent het Zoetermeerse aanspreekpunt voor de vakinhoudelijke ontwikkeling en beleidsmatige kaders. In deze verbindende positie organiseer je de samenwerking met collega’s en externe partijen. Je bent verantwoordelijk binnen het vakgebied voor de integrale programmering. Je adviseert zowel procesmatig als op de inhoud. Dat betekent dat je er dus wat van mag vinden!

Vanuit de energietransitie is een andere kijk nodig op het benutten van de ondergrond en jij coördineert en bewaakt de indelingen in de ondergrond. Denk hierbij aan grote vervangings- en investeringsopgave in het elektriciteitsnet, WKO’s, etc. De digitalisering van ‘informatie zenden’ en de daarbij benodigde voorzieningen worden vanuit deze functie gecoördineerd: Connectiviteit in de breedste zin van het woord.

Vergunningverlening

Je hebt ook een centrale rol in het tijdig verlenen van vergunningen en het intrekken daarvan op basis van wettelijke kaders en regelgeving. Ook zorg je voor het uitdragen van de AVOI en BOEI en bewaak je de uitvoering hiervan.

Functie eisen

Wensen

3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar met vergunningverlening op het gebied van kabels en leidingen 
4. Opgebouwde kennis van het vakgebied kabels en leidingen d.m.v. werkervaring of een afgeronde cursus/opleiding in de afgelopen 5 jaar
5. Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van bestuurskunde of op juridisch gebied 
6. Een afgeronde cursus/opleiding op het gebied van kabels en leidingen 

Competenties

 • Analytisch denkvermogen;
 • Samenwerker / verbinder;
 • Snel kunnen schakelen tussen beleid en uitvoering.

Inschrijven tot

Reageren tot 10 augustus 12.00 uur

Gewenst aantal uren

24-32 uur per week

Arbeidsvoorwaarden

in overleg - Reageren tot 10 augustus 12.00 uur

Ref. URL

https://app.flextender.nl/jobs/show/kd32cbf4d

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures